Kursevi za decu

pexels-photo-51174-largepexels-photo

Kursevi za decu:

  • engleski
  • italijanski
  • nemački
  • francuski
  • španski

Dečje grupe obrazuju se po uzrastu i prethodno stečenim znanjima, u školi ili na drugim kursevima jezika. Dečje grupe imaju najviše do sedam polaznika, a nastava se održava dva puta nedeljno u trajanju od 60 ili 70 minuta, u zavisnosti od uzrasta polaznika. Kursevi prate tok školske godine, što znači da traju 10 meseci, sa pauzama za raspuste, i imaju fond od 110 školskih časova. Upis na dečje kurseve vrši se tokom cele godine.
Dečji kursevi prilagođeni su dečjim interesovanjima i dečjem modelu učenja i usvajanja gradiva i za cilj imaju prevashodno ne da decu nauče zbunjujućim gramatičkim pravilima, već da stvore unutrašnji osećaj za strani jezik, sličan onome koji imamo kada govorimo maternji jezikom. Naravno, puno pažnje posvećujemo i tome da deca nauče da pišu, čitaju, prave analogije i povezuju.

Nastava se odvija na zanimljiv i dinamičan način, propraćen pesmom, igrom, glumom, a sve sa ciljem da deca zavole strani jezik i da on ne bude nikakav bauk, već nešto sasvim blisko i prirodno.
Nastava se izvodi po internacionalnim programima svetskih izdavača, koji su prilagođeni nivou i uzrastu mališana.
Trudimo se da Vašu decu osposobimo da koriste živ, govorni jezik, da jezik ne ostane samo u domenu napisanog i pročitanog, ali da istovremeno, to što govore bude pravilno. Nastojimo da kroz igru sa decom vežbamo niz komunikativnih situacija u kojima bi mogli da se nađu, tako da ukoliko otputujete na letovanje negde u inostranstvo i najmlađi članovi Vaše porodice mogu samostalno da se sporazumeju.